Stockholm

Kansliet 1

Fastigheten består av en kontorsfastighet i tre plan samt ett tornrum och är ursprungligen uppförd 1940. Senaste renoveringen utfördes 2015. Den uthyrningsbara arean uppgår till totalt 2,200 kvm samt 14 parkeringsplatser.

Fastigheten är belägen i området Frösunda i Solna strax utanför Stockholm, en kort promenad från Solna pendeltågsstation och Mall of Scandinavia. Fastigheten är fullt uthyrd till Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI).

Sicklaön 145:16

Fastigheten består av kontor i 3 plan med en uthyrningsbar area om cirka 1 400 kvadratmeter. Huset kallas för ”Pumphuset” då den ursprungligen uppfördes av De Laval för att testa pumpar med vattnet från Järla-sjön. Industriarvet med tegelfasader, ljusinsläpp från stora fönster, högt i tak och mycket karaktär är väl bevarat. Fastigheten är belägen i Järla-Sjö i Nacka utanför Stockholm med bra kommunikationer i form av bussar och Saltsjöbanan. Fastigheten är fullt uthyrd.

Skogskarlen 2

Fastigheten består av en modern kontorsfastighet i 6 plan samt tillhörande garage. Den byggdes 2004 och omfattar 12 100 kvm lokaler. I huset finns fullservice till hyresgästerna i form av bemannad reception, lunchrestaurang samt ett nyrenoverat gym. Läget i Solna, Bergshamra är bara 5 minuter från Stockholms innerstad med skyltläge mot E18. Utmärkta kommunikationer med busshållplats i anslutning till fastigheten och en kort promenad till tunnelbanans röda linje. Fastigheten är uthyrd till ett flertal hyresgäster där Canon är den största. Ca 5,000 kvm är vakanta i dagsläget och uthyrningsarbetet pågår. Fastigheten är miljöklassad enligt BREEAM.